Retraite in Savita Winterberg

Retraite in Savita Winterberg

Ontluiken van je Innerlijke Kracht

18 t/m 22 april 2019 – door José Starmans

De focus van deze retraite ligt op het proces wat zich binnen in jou wil voltrekken. Dat wat je bent is veel meer dan jij je kunt voorstellen. In ons dagelijks leven worden we vaak afgeleid, weg van ons Zelf. We laten ons ook afleiden en blijven zo hangen in beperkingen.
Zo kan het zijn dat je diepste wens onvervuld blijft, dat je er zelfs geen weet van hebt.
Dat wat je ten diepste bent ontvouwt zich voor je, je kunt het niet bedenken. Het openbaart zich aan je. Soms zelfs zonder woorden. Als je je daaraan overgeeft, ben je bij machte om dat te manifesteren. Het is ook niet meer het kleine Ik dat handelt, maar datgene wat dat overstijgt.
Dat proces gaan we in met behulp van het ‘gereedschap’ dat ik heb verzameld gedurende vele jaren.

In deze retraite is ruimte voor individuele behoeftes. Ieder mens is anders en ik stimuleer mensen volledig verantwoordelijkheid te nemen voor wat ze nodig hebben. Luisteren naar je innerlijk vind ik heel belangrijk.
Elke dag bied ik gemiddeld 5 a 6 uur programma. Voldoende vrije tijd om je proces verder uit te diepen, lekker te wandelen en van de natuur te genieten.

José Starmans, ervaren Yogadocent en ontspanningstherapeut
Ik geef 30 jaar yogales, sinds 15 jaar voornamelijk Dru Yoga, verrijkt met Healing Tao en kosmische Qi Gong.
En ik werk zo’n 15 jaar in mijn praktijk als ontpanningstherapeut.
Regelmatig ontvang ik spontane retraites, ga ik vanzelf dat proces in,waarbij ik naar binnen wordt getrokken en inzichten krijg. Ook vinden er dan allerlei processen in mijn lichaam plaats, heel sterk. Ik heb ervaren dat ik mijn bewustzijn aan kan sluiten op een Bron die mijzelf overstijgt en die al mijn cellen transformeert. Deze ervaring wil ik graag delen. Dus welkom in deze retraite!

Praktisch
Locatie: Savita ligt in de buurt van Winterberg, Duitsland: www.savita.nl/contact
Vervoer: Savita is zeer goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Op verzoek meeliftmogelijkheid.
Kosten: 370,-
Deze kosten bestaan uit: verblijf Savita 4 dagen en 4 nachten 170,- en retraitekosten 200,-
(mogelijkheid om langer te verblijven in overleg met Savita)
Opgave en meer info via onderstaand formulier of: jose@praktijkcare.nl – 0615040631 – www.praktijkcare.nl

Aanbieding: 10% korting bij aanmelding met 2 personen!

Aanmelden en meer informatie
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden of voor meer informatie. Ik neem vervolgens contact met je op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer

Vragen of extra info

Contact
José Starmans – Praktijk Care – jose@praktijkcare.nl – 06-15040631