Retraite in Hoeve Wetermans Olst

       Retraite in hoeve Wetermans Olst   

             

16 t/m 20 december 2019 – door José Starmans

Ontdekken/Herinneren wie je Bent                           Herbronnen in Oorspronkelijke Kracht                                      Je Zelf opnieuw uitlijnen in de hoogste Verbinding

Dit alles in het kader van de nieuwe mogelijkheden die er  zijn nu de Aarde los komt uit oeroude structuren die ons vasthouden in beperking en onvrijheid.

Wil jij dit ook ontdekken en ervaren hoe het is om werkelijk Vrij te zijn?

Dat proces gaan we in met behulp van het ‘gereedschap’ dat ik heb verzameld gedurende vele jaren en vooral via mijn eigen ervaring van Ontwaken en Herinneren van Wie ik werkelijk ben.

Yoga, Lichaamswerk, Meditatie en Heling door verbinding met de Dao, Bron van Zijn. Herinneren door heel diepe ontspanning.

In deze retraite is ruimte voor individuele behoeftes. Ieder mens is anders en ik stimuleer mensen volledig verantwoordelijkheid te nemen voor wat ze nodig hebben. Luisteren naar je innerlijk vind ik heel belangrijk.
Elke dag bied ik gemiddeld 5 a 6 uur programma,’s morgens en ’s avonds. ’s Middags tijd om je proces verder uit te diepen, lekker te wandelen en van de natuur te genieten.                                                                 Mogelijkheid voor extra coaching, heling, massage.

José Starmans, ervaren Yogadocent en ontspanningstherapeut
Ik geef 30 jaar yogales, sinds 15 jaar voornamelijk Dru Yoga, verrijkt met Healing Tao en kosmische Qi Gong.
En ik werk zo’n 15 jaar in mijn praktijk als ontpanningstherapeut.
Regelmatig ontvang ik spontane retraites, ga ik vanzelf dat proces in,waarbij ik naar binnen wordt getrokken en inzichten krijg. Ook vinden er dan allerlei processen in mijn lichaam plaats, heel sterk. Ik heb ervaren dat ik mijn bewustzijn aan kan sluiten op een Bron die mijzelf overstijgt en die al mijn cellen transformeert. Deze ervaring wil ik graag delen. Dus welkom in deze retraite!

Praktisch
Locatie: Hoeve Wetermans, Diepenveenseweg 17 Olst
Kosten: 550,-
Opgave en meer info via onderstaand formulier of: jose@praktijkcare.nl – 0615040631 – www.praktijkcare.nl

Aanmelden en meer informatie
Vul onderstaand formulier in om je aan te melden of voor meer informatie. Ik neem vervolgens contact met je op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer

Vragen of extra info

Contact
José Starmans – Praktijk Care – jose@praktijkcare.nl – 06-15040631