Cursussen

In de loop van de jaren heb ik veel waardevolle technieken geleerd die ik met succes toepas in mijn praktijk. Een aantal van de beste technieken geef ik door in mijn cursussen en trainingen.

Bottenkracht
Waar het om gaat in deze cursus is het leren ontvangen van chi, levenskracht en deze te absorberen en op te slaan. En om deze te gebruiken voor zelfheling, heling van anderen… (lees verder Bottenkracht)

Loslaten en verbinden
Ben je bereid om de stap te zetten naar datgene wat je diep van binnen wenst? Vanuit compassie en in verbinding met jouw innerlijke Bron kun je jezelf bevrijden en… (lees verder Loslaten en verbinden)

Verbindende communicatie
Aan de hand van het Grok spel leer je je eigen gevoelens en behoeftes kennen. Door ze te erkennen, los je de behoefte al grotendeels op. De hulp van anderen bij dit spel is werkelijk verbluffend. Zeer inspirerend en een handzame… (lees verder Verbindende communicatie)

Zelfbevrijding
Ontdek het mechanisme waarom je soms vastloopt. Leer verschillende technieken waarmee je meer greep krijgt op jouw leven. Kortom: je gaat van lijden naar leiden… (lees verder Zelfbevrijding)